Är knipkulor och geishakulor sexleksaker

knipkulor eller fler geishakulor kommer från Japan. De är designade för användning av kvinnor och finns i olika storlekar. Det finns sexbollar med en diameter på 2 cm, liksom de med imponerande dimensioner på 4-5 cm. De är gjorda av olika material, oftast med silikon av medicinsk kvalitet.

De kan också användas under förspel, men deras huvudsyfte är att dra åt bäckenbotten. De är särskilt lämpliga för kvinnor som nyligen har fött barn, eller för de av er som på grund av ålder eller andra skäl inte har god kontroll över sina vaginala muskler.

knipkulor – Vad är deras syfte
Eftersom vaginala sexbollar sätts in i slidan kan de användas för en mängd olika ändamål. Förutom att de ger rent fysiska fördelar när de används kan de också ge dig nöje. De används främst för:

Träning i bäckenbottens muskler- knipkulor är perfekta för att träna vaginala muskler. När du har lagt dem i dig måste du dra ihop dina muskler för att få bollarna att röra sig. Genom att upprepa denna övning ofta kommer du att kunna uppnå nödvändig åtstramning inom detta område. Detta har i sin tur flera fördelar. En stramare vagina ger partnern mer nöje under samlag. Eftersom musklerna är tätare känns din vagina också så. Detta gör penetration mycket roligare och spännande. Dessutom, genom att utöva god kontroll över din vagina, kommer du att kunna dra åt dina muskler när som helst, och detta kommer säkert inte att bli obemärkt, obemärkt och oväntat av din älskade. Kvinnor med tränade bäckenbottenmuskler har också en fördel vid födseln. Eftersom dessa muskler är elastiska,
För extra stimulering under förspel – sexbollar i denna kategori är inte bara utformade för att träna vaginala muskler. De är också lämpliga för användning under förspel. Särskilt lämpliga i det här fallet är våra förslag på vibrerande vaginalkulor . De ger intensiv inre stimulering för mer spänning och trevliga stunder. Förvänta dig dock inte att uppleva djupa orgasmer med den här leksaken, eftersom den inte skapades för ett sådant syfte.Om du vill öka ditt nöje, även under sex, kan du fortsätta att bära knipkulor. Även om din partner kanske känner leksaken när den tränger igenom dig, kommer den inte att vara smärtsam för honom eller dig. Vi rekommenderar att du, om du vill, använder bollar under sex för att fokusera på en större boll, istället för två små.
Vilka modeller av knipkulor hittar du hos oss
Beroende på önskat mål kan du välja mellan följande bollmodeller:

geishakulor – den här modellen är oftast belagd med silikon och är oftast större än de typiska Ben Wa-kulorna. De är särskilt lämpliga för träning i bäckenbotten, även känd som Kegel-träning. Naturligtvis, tillsammans med träning, kan de användas för nöje. Hos oss hittar du erbjudanden inte bara med olika vikter utan också de som levereras komplett med flera olika utbytbara vikter, med hjälp av vilka du gradvis kan uppgradera dina färdigheter.
Ben Wa bollar – oftast är denna bollmodell gjord av metall eller glas och har olika storlekar. Några av dem har små bollar inuti, som vibrerar när de rör sig och ger sina ägare extra nöje. De är lämpliga för både träning och sensuell njutning. Eftersom de är två separata bollar kräver Ben Wa-bollar mer ansträngning för att få dem att röra sig tillsammans. De modellerna med extra bollar som stimulerar dig inifrån är mer lämpliga för skojs skull än de vanliga Ben Wa-modellerna.
Magnetiska bollar – den här modellen är en variant av de klassiska Ben Wa-bollarna, men riktar sig till oerfarna damer. Eftersom bollarna omedelbart håller ihop behöver du inte dra åt musklerna för mycket för att hålla dem på plats. Detta gör att du inte bara kan träna dina muskler utan också gradvis att vänja dig vid känslorna av bollarna inuti dig.
Vibrerande bollar – i den här modellen kommer vibrationerna inte från de extra små bollarna inuti leksaken, som i Ben Wa-modellerna, utan från en motor som är speciellt placerad för extra stimulering. Några av våra erbjudanden kommer med en fjärrkontroll, vilket gör dem särskilt lämpliga för användning under förspel. Fjärrkontrollen låter dig njuta av de inre vibrationerna medan din partner bestämmer deras rytm och styrka.
Vad du bör vara uppmärksam på innan du köper knipkulor
För det första är det viktigt att överväga för vilket syfte du vill köpa en knipkulor . Letar du efter en modell som är särskilt lämplig för träning i bäckenbotten, eller en som fokuserar främst på extra njutning? Nedan får du lite mer information om vad du behöver vara uppmärksam på innan du gör ett köp.

Storlek – storlek är viktigast, särskilt om du använder den här typen av leksak för första gången. Det kan tyckas konstigt, men det är bättre att börja med större sexbollar än små. Det förstnämnda kan vara svårare att falla ur dig, för på grund av sin storlek kommer de att hålla sig bättre och lättare än de senare. De stora kulorna är 4 cm i diameter och uppåt. Om du redan har erfarenhet av vårt sortiment i denna kategori är det bättre att fokusera på modeller med en diameter mindre än 4 cm. Om du vill träna “stadigt” som aldrig tidigare är modellerna 1,5 cm och mindre. det bästa valet för dig.
Material – de viktigaste materialen som används för tillverkning av vaginalkulor är:
Glas : Glaskulorna är extremt enkla att placera och rengöra. De är större än metall och däremot lättare.
Silikon : De flesta vaginala kulor är helt gjorda av silikon eller belagda med den. Denna modell är särskilt lämplig för Kegel-övningar på grund av mjukheten som silikon ger leksaken. De är dock en idé som är svårare att rengöra än glas- eller metallkulor, och du bör alltid vara försiktig med vilket smörjmedel du ska använda med dem, eftersom silikon endast är kompatibelt med vattenbaserade smörjmedel.
Metall : Metall är i allmänhet ett tungt material jämfört med ovanstående, varför metallbollar är särskilt lämpliga för träning av bäckenbotten. De är bekväma att bära och lätta att rengöra. Dessutom kan de värmas eller kylas innan de placeras för ytterligare stimulering och nya känslor.
Med eller utan en sträng – nästan alla modeller av kärleksbollar, förutom Ben Wa och magnetiska, finns med en sträng. Fördelen med denna detalj är att tack vare den kan kulorna enkelt tas bort. Med deras hjälp kan du också dra leksaken då och då för extra stimulering. Den enda nackdelen med strängen är att det gör leksaken svårare att rengöra.
Analanvändning – några av vaginalkulorna kan utöka användningen och användas för analstimulering, liksom analpärlor, som kan förvandlas till stora vaginalkulor. Oftast är leksaker med dubbla användningar i form av en kedja med mer än 2 bollar ordnade efter varandra.
Hur man använder knipkulor
Beroende på modell görs installationen annorlunda. Standardmodellerna är två anslutna bollar, varav den ena har en mindre och tyngre boll inuti och den andra är tom.

Den tomma bollen placeras först och den andra måste sättas in tills de två kommer i kontakt med varandra. Om de är på rätt plats kommer även en liten rörelse att orsaka behagliga vibrationer i dig. Tips: För att njuta av vibrationerna fullt ut kan du sitta på en sexsving och röra dig fram och tillbaka i den.

Placering:
Använd ett smörjmedel för att göra kulorna mer hala och enkla att applicera. Använd inte för mycket smörjmedel, för ju lättare de kommer in i dig, desto lättare kommer de ut.
Om du använder knipkulor för första gången är det bäst att placera dem försiktigt i ryggläge medan du är så avslappnad och avslappnad som möjligt.
Håll bollarna i slidan, pressa benen medan du utför olika Kegel-övningar.
När du väl är placerad i dig, med vaginalkulorna kan du säkert gå runt huset. De av er som använder vaginalkulorna oftare kanske inte lägger sig i förväg.
Borttagning: Det enklaste sättet att ta bort kulorna utan sträng är att ta bort dem för hand. Om det inte fungerar, följ dessa tips:
Stå upp och ta en promenad.
Hosta så hårt du kan.
Knäböj.
Hoppa upp och ner.
Använd ett smörjmedel.
Rengöring: Det är mycket viktigt att rengöra vaginalkulorna noggrant före och efter användning. De klassiska Ben Wa-modellerna, liksom de magnetiska, är lätta att rengöra med hjälp av varmt vatten och neutral tvål. Kabelmodeller kräver dock mer uppmärksamhet, särskilt där olika element är anslutna till varandra. Felaktig tvätt och tvålrester kan orsaka irritation efter senare användning av leksaken.
geishakulor är ett utmärkt alternativ för att kombinera det användbara med det trevliga. Genom att träna och dra åt dina vaginala muskler kommer du också att njuta av otrolig väckande inre stimulering. Och på lång sikt kommer du att uppleva mycket mer intensiva och djupa orgasmer under sex.

Varför välja Snorbilligt.se
Här hittar du ett brett utbud av inte bara knipkulor utan också alla typer av sexleksaker. Med deras hjälp kommer du att förbättra din sexuella hälsa, vilket oundvikligen kommer att påverka både din ton och självkänsla.

Njut av vårt enorma utbud av produkter att välja mellan, från soffan eller sängen hemma, speciellt utvald för dig med önskan att göra varje sekund i ditt liv till en firande av nöje och ojämförlig njutning av sexuell tillfredsställelse.

Varornas höga kvalitet i kombination med låga priser, rätt, snabb och diskret service gör oss till en onlinebutik som du kan lita på med tillförsikt. Vi kommer att vara dina lojala vänner som alltid kommer att besvara dina frågor artigt och informerat för att fatta rätt köpbeslut av sexleksaker.